În loc de introducere

Despre mine v-aș sputea spune multe și nimic. Sunt o bucățică din mulțime ce nu acceptă monotonia, lașitatea, minciuna și tendințele actuale de a părea ceea ce nu suntem.

Am un loc de muncă stabil, care nu mă lasă nici să îmi plâng de milă de la o lună la alta, dar nici să plec în vacanțele exotice la care visez. Merg cu autobuzul, cu mașina în calitate de pasager, mă îmbrac cu haine care nu depășesc 300-400 de lei (geaca paltonul) și atât. Am o viață care îmi e dragă, așa cu bune și rele, râd, plâng, am suferit, iubit, de toate. Călătoresc, scriu, citesc, mă uit la filme, iubesc oamenii dragi așa încât să simtă asta.

De ce vreau să spun ceva? Pentru că prea mulți spun lucruri pe care nici ei nu le cred. Pentru că se „vinde” prea mult obscenul, vulgarul, prostul gust. Pentru că vreau să achimb ceva, cel puțin pe mine.

Da, o să vă vorbesc despre vacanțele mele, anumite locuri pe care să le vizitați, altele pe care să le evitați, produse care merită achiziționate și se încadrează îm bugetul pprtofeluluo de rând. Aproape întotdeauna vor fi pe banii mei, după propria experiență. Nu sunt aici să vă scriu despre ceva ce am fost plătită să scriu, dar eu detest.

Mereu a voastră sinceră și directă, Cătălina ❤️

Publicat de blogdezambit

Mereu am avut o problemă cu scrisul despre mine. Am tot completat formulare și eram pusă în situația de a scrie calități și defecte...am defecte pe care unii le văd calități, calități pe care eu le văd uneori ca fiind defecte. Cel mai ușor spun despre mine ca am o doză de nebunie-cât să visez că pot schimba lumea în bine...chiar și viața unui singur om. Și vreau să scriu despre asta într-un mod în care să vă conving că ar putea fi și visul vostru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: